Tarieven

Kennismakingsgesprek

Zowel voor individuele coaching als voor relatietherapie kun je altijd vragen om een oriënterend gesprek. Afhankelijk van je situatie kun je alleen of samen met je partner op gesprek komen. Je krijgt dan meer informatie en kunt ervaren of er een ‘klik’ is. Zo’n gesprek duurt een half uur en is kosteloos.

Persoonlijke begeleiding
• Intakegesprek

De eerste ‘echte’ afspraak is een intake van anderhalf uur. Je persoonlijke omstandigheden zijn daarbij het uitgangspunt. Omdat we dan ook al een begin maken met persoonlijke begeleiding ondervind je meteen of de therapie en mijn werkwijze bij je passen.
Aan de hand van dit gesprek stellen we een plan op, zodat ik je het traject kan aanbieden dat je nodig hebt.
Het uurtarief hiervoor is €100,- per uur inclusief Btw.

• Traject

Na de intake kun je een traject volgen van individuele coachingsgesprekken van anderhalf uur. Een integrale aanpak maakt het mogelijk om oude emoties en belemmerende overtuigingen los te laten, wat kan leiden tot een blijvende transformatie.
Het uurtarief hiervoor is €100,- per uur inclusief Btw.

Relatietherapie
• Intakegesprek

De eerste afspraak betreft een intakegesprek van twee uur waarbij jullie een goed beeld krijgen van integratieve relatietherapie (Imago Therapie en EFT). Een onderdeel van de intake is dat we een begin maken met de therapie, zodat jullie meteen al werken aan relatieverbetering. Aan de hand hiervan stel ik een plan op zodat ik een passend traject kan aanbieden.
Het uurtarief hiervoor is €115,- per uur inclusief Btw.

• Traject

Na het intakegesprek kunnen jullie een traject volgen van relatiegesprekken van twee uur waarbij onbevangen luisteren en diepe verbinding centraal staan. Spanningen en problemen kunnen daarmee duurzaam opgelost worden.
Het uurtarief hiervoor is €115,- per uur inclusief Btw.

• Relatietweedaagse intensief (voor een enkel paar)

Is er een crisis, van welke aard dan ook? In een relatietweedaagse kan ik jullie leren om weer goed met elkaar in gesprek, maar vooral ook weer echt met elkaar in contact te komen. Het is een heel effectieve werkvorm omdat ik op twee achtereenvolgende doordeweekse dagen mijn volle aandacht op jullie relatie en op jullie vraag kan richten.
De kosten voor twee dagen bedragen  € 1.597,- inclusief Btw. Vanaf 9:30 uur met een middagpauze van uur en een kwartier. 

• Relatieweekend

Een weekend samen met je partner intensief werken met de Imagodialoog van Harville Hendrix op een mooie locatie. Een snelle manier om kennis en vaardigheden op te bouwen voor het oplossen van relationele spanningen.
De dagen worden begeleid door Jan Bouwman en mij. Het is geen groepstherapie, je oefent alleen met je eigen partner.
De kosten voor twee dagen bedragen €597,- inclusief Btw. Inschrijven tot 8 weken voor de workshop: €557 voor twee personen, inclusief workshopsyllabus en lunch. 

Aanvullende therapie en sessies
• ODC-drijfverenmeting

Een ODC-Drijfveren meting, gebaseerd op de psychologie van Jung, maakt je bewuste en onbewuste drijfveren zichtbaar, waardoor beslissingen over studie, loopbaan en carrière makkelijker te nemen zijn.
Het tarief voor deze meting, met inbegrip van analyse, feedbacksessie van 120 minuten en uitgebreide rapportage, is €425,- inclusief Btw.

• OMR

OMR-sessies zijn bedoeld om trauma’s op te lossen met de techniek van specifieke oogbewegingen. Deze kunnen onderdeel uitmaken van een traject persoonlijke begeleiding of van relatietherapie. Deze sessies bedragen zo’n 120 minuten.
Het uurtarief hiervoor is €100,- inclusief Btw.

• Energetische therapie

Energetische therapie van Maan Persoonlijke Begeleiding leert je om je emoties te herkennen en brengt verstoorde energie weer in balans. 

Energetische therapie maakt je bewust van je eigen energie: je leert je (geblokkeerde) emoties te herkennen en je verstoorde energie fysiek weer in balans te brengen. Dat maakt je ontspannen, vitaal en goed geaard. 

Deze therapiesessies kunnen een traject persoonlijke begeleiding of relatietherapie ondersteunen.
Het uurtarief hiervoor is €90, inclusief Btw.  

De kosten voor deze sessies kunnen worden vergoed door je zorgverzekering, vanuit de aanvullende verzekering. Vergoeding varieert per verzekeraar.

ZAKELIJK

Traject Persoonlijke begeleiding

In een aantal gevallen kun je in aanmerking komen voor een traject van individuele therapiegesprekken van anderhalf uur dat bekostigd wordt door je werkgever. Denk hierbij bijvoorbeeld aan werkgelieerde begeleiding bij een re-integratietraject of therapiesessies bij een burn-out.
Het uurtarief hiervoor is €150,- exclusief Btw.

ODC-drijfverenmeting

Een ODC-Drijfveren meting, gebaseerd op de psychologie van Jung, maakt je bewuste en onbewuste drijfveren zichtbaar, waardoor beslissingen over studie, loopbaan en carrière makkelijker te nemen zijn.
Het tarief voor deze meting, met inbegrip van analyse, feedbacksessie van 120 minuten en uitgebreide rapportage, is €425,- exclusief Btw.

  • Betaling geschiedt op rekening