Persoonlijke begeleiding

Als ervaren lifecoach en psycho-integraal therapeut help ik je met vragen over je innerlijk, je gedachten en je gevoelens.

Persoonlijke begeleiding en coaching kan je helpen met omgaan van emoties als angst, woede en verdriet, met gevolgen als stress, depressie of burn-out of met het maken van keuzes, je persoonlijke ontwikkeling, het vinden van je competenties of het verwerken van een trauma. Mijn concrete en directe aanpak zorgt voor een verandering in de kern zodat dit leidt tot een blijvende oplossing

Het is een ontwikkelingsweg waarbij je stapje-voor-stapje door middel van individuele coaching meer inzicht krijgt in jezelf en je behoeftes… Je leert je verlangens kennen en ze serieus te nemen.
Zo creëer je een vernieuwd bewustzijn dat je meer vertrouwd maakt met je innerlijke kracht en daardoor ben je goed in staat om je persoonlijke wensen te realiseren.

Persoonlijke begeleiding & individuele coaching

Naast gesprekken — die de basis vormen van ieder coachingstraject — werk ik, als je dat wilt, ook lichaamsgericht, want in je lichaam zijn veel ervaringen opgeslagen. Deze integrale aanpak geeft toegang tot oude emoties en belemmerende overtuigingen en maakt de weg vrij om tot diepgaande oplossingen te komen die leiden tot een blijvende transformatie.

Coaching technieken

Ter ondersteuning gebruik ik methodes en technieken, die elkaar versterken en aanvullen. Dit zijn: Cognitieve therapie, Lichaamsgerichte therapie, Oculo Motoric Regulation (OMR/EMDR), Emotional Freedom Technique(EFT), Jungiaanse psychologie, droomuitleg en visualisatie.

Kennismaken?

Denk je dat je behoefte hebt aan coaching of persoonlijke begeleiding? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek in mijn coachingspraktijk in Utrecht.

Meld je aan