Persoonlijke begeleiding

Als ervaren lifecoach en psycho-integraal therapeut help ik je met vragen over je innerlijk, je gedachten en je gevoelens.

Persoonlijke begeleiding en coaching kan je helpen om met emoties zoals angst, woede en verdriet om te gaan. Maar kan ook goed werken bij stress, depressie, burn-out en traumaverwerking. Of bij het maken van keuzes, persoonlijke ontwikkeling en het vinden van je competenties.
Mijn concrete en directe aanpak zorgt voor een verandering in de kern die leidt tot een blijvende oplossing.

Het is een ontwikkelingsweg waarbij je stapje-voor-stapje door middel van individuele coaching meer inzicht krijgt in jezelf en je behoeftes… Je leert je verlangens kennen en ze serieus te nemen.
Zo creëer je een vernieuwd bewustzijn dat je meer vertrouwd maakt met je innerlijke kracht waardoor je goed in staat bent om je persoonlijke wensen te realiseren.

Persoonlijke begeleiding & individuele coaching

Naast gesprekken — die de basis vormen van ieder coachingstraject — werk ik, als je dat wilt, ook lichaamsgericht, want in je lichaam zijn veel ervaringen opgeslagen. Deze integrale aanpak geeft toegang tot oude emoties en belemmerende overtuigingen en maakt de weg vrij om tot diepgaande oplossingen te komen die leiden tot een blijvende transformatie.

Coaching technieken

Ter ondersteuning gebruik ik methodes en technieken, die elkaar versterken en aanvullen. Dit zijn: Cognitieve therapie, Energetische therapie, Lichaamsgerichte therapie, Oculo Motoric Regulation (OMR/EMDR), Emotional Freedom Technique (EFT), Jungiaanse psychologie, droomuitleg en visualisatie.

Kennismaken?

Denk je dat je behoefte hebt aan coaching of persoonlijke begeleiding? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek in mijn coachingspraktijk in Utrecht.

Meld je aan