ODC-drijfverenmeting en loopbaanbegeleiding

De ODC-drijfverenmeting is een gevalideerde meting, gebaseerd op de analytische psychologie van professor Jung, die zowel bewuste als onbewuste talenten en drijfveren aan het licht brengt waardoor je beter in staat bent beslissingen te nemen over je studie, loopbaan of carrière.

Wil je weten waarom je werk je zoveel energie kost? Waarom je het zo moeilijk vindt om de juiste studiekeuze te maken of om richting te geven aan je carrière? Kan je niet beslissen wat je wilt studeren of zit je te denken aan een carrièreswitch? Misschien probeer je al heel lang een goed zelfbeeld te krijgen, omdat je burn-out bent geraakt of vastgelopen bent in je ontwikkeling. Er kunnen heel veel redenen zijn om jezelf eens diepgaand onder de loep te nemen…
Als gecertificeerd ODC-coach kan ik met behulp van loopbaanbegeleiding, met de ODC-meting als uitgangspunt, kijken naar wat jouw talenten en drijfveren zijn en je helpen om je natuurlijke kracht te ontwikkelen in je studie, loopbaan of carrière.

Hoe werkt de ODC-drijfverenmeting?

Dit anders-dan-andere onderzoek onthult je onbewuste en bewuste drijfveren en is ook nog eens heel eenvoudig online te doen: in ongeveer vijftien minuten selecteer je intuïtief een aantal archetypische beelden en kies je een reeks nauwkeurig geformuleerde statements die op jou van toepassing zijn.
Daaruit ontstaat een beeld van je natuurlijke kracht, je ontwikkelbaar talent en je kwetsbare kracht: de talenten die je het best kunt ontwikkelen en waarmee je het meest zou kunnen bereiken omdat ze echt bij je passen. En de vaardigheden die je eigenlijk teveel energie kosten en die je misschien beter los zou kunnen laten…

Inzicht in je carrièremogelijkheden

Bij de meting hoort een schriftelijke rapportage en een feedbackgesprek van twee uur. Je kunt ervoor kiezen om dit uit te breiden met een coachingstraject dat diepgaand inzicht geeft in je mogelijkheden, je bezieling, maar ook in schaduwgedrag dat je belemmert. Dat maakt een heroriëntatie op je functioneren mogelijk en vergemakkelijkt je keuzes om precies dáár terecht te komen, waar je het best op je plaats bent.

Geïnteresseerd in ODC?

Deze nog vrij nieuwe manier van testen roept misschien vragen op. Bel of mail me gerust als je hierin geïnteresseerd bent. In een gesprek kan ik verhelderen wat dit voor jou kan betekenen. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek in mijn coachingspraktijk in Utrecht.

Meld je aan

 

Voor meer praktische informatie zie tarieven.

ODC staat voor Odin Development Compass