Relatie-tweedaagse intensief

Voor één enkel paar

Twee dagen intensief focussen op jullie relatie waarbij gewerkt wordt met EFT en de Imagodialoog* van Harville Hendrix om een diepe connectie te realiseren.

Meld je aan

Is er een crisis, van welke aard dan ook? Is jullie relatie vastgelopen, maar hebben jullie het te druk om telkens losse afspraken te maken? Of zouden je partner en jij wel aan een relatieweekend mee willen doen, maar liever niet in groepsverband?
Een relatie-tweedaagse leert jullie op een nieuwe manier in gesprek te gaan; onbegrip en misverstanden om te vormen tot inzicht en begrip, maar vooral weer écht met elkaar in contact te komen.

Waarom werkt een tweedaagse zo goed?

De intensieve benadering maakt dat ik als coach – met één enkel paar – mijn aandacht onverdeeld op jullie relatie kan richten. Bovendien is het zo dat door ‘helemaal los’ van de dagelijkse omgeving te zijn het makkelijker is om de relatie te doorgronden.
De aaneengesloten uren geven ook veel ruimte voor verdieping: jullie doorlopen dan verschillende fases en worden je bewust van elkaars emoties en de achterliggende reden ervan. Daarmee leer je jezelf, je partner en jullie reacties op elkaar beter begrijpen. Dan transformeert er echt iets, ook in de hersenen – en verandert jullie relatie blijvend.
Tijdens de – op het eerste gezicht – ‘lange sessies’, zul je verbaasd constateren hoe de tijd voorbij vliegt… maar ook: hoe uniek jullie relatie eigenlijk is en hoe snel moeilijke kwesties of obstakels kunnen omslaan of verdwijnen.

Met een relatie-tweedaagse

• Focus je diepgaand op jullie relatievraag
• Ben je lang in gesprek los van alledaagse beslommeringen
• Kun je een crisis omkeren
• Leer je elkaar en jezelf op een dieper niveau kennen
• Ga je voortaan anders met elkaar om
• Krijgen jullie een hechtere band

* Wetenschappelijk onderzoek van de Imagotherapie laat zien dat er in korte tijd werkelijke veranderingen binnen een relatie ontstaan.

Programma

Overdag
Op twee dagen vinden er ’s morgens en ’s middags twee of drie uur lang gesprekken plaats. Mocht het wenselijk zijn om langer door te gaan, dan kan dat in overleg.
De tweedaagse kan zowel twee aaneengesloten dagen in de week als een doordeweekse dag in combinatie met een dag uit het weekend omvatten.
De gesprekken ondersteun ik met informatie over patronen en dynamieken in relaties.

Avond
De avond is in principe vrij. Wel is het aan te raden om in de omgeving te overnachten zodat jullie weer even op een andere manier samen kunnen zijn. Tips voor overnachtingen en restaurants zijn bij mij verkrijgbaar.

Praktische informatie

Kosten: De kosten voor twee dagen bedragen €920,- (4 gesprekken van 2 uur) of € 1.380,- (4 gesprekken van 3 uur) inclusief BTW.

Datum: in overleg.

Locatie: afhankelijk van de gekozen dagen: in mijn praktijk in Utrecht of Maartensdijk.

Aanmelden: ben je nieuwsgierig, twijfel je of wil je nog extra informatie? Bel of mail me: info@maancoaching.nl of telefonisch: 0346-210436. Je kunt ook eerst een gratis kennismakingsgesprek afspreken.

Annuleren: afzegging vanaf vier weken voor de geplande tweedaagse kost, ongeacht de reden, 75 % van het gehele bedrag. Wanneer er sprake is van aantoonbare overmacht kan jullie deelname verplaatst worden. Door je in te schrijven, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Meld je aan

Kijk ook naar:
• Losse gesprekken
• Relatieweekend