Relatie-tweedaagse intensief

Voor één enkel paar

Twee dagen intensief focussen op jullie relatie, waarbij problematiek liefdevol besproken wordt. Om een diepe connectie te realiseren waarin vertrouwen weer opbloeit.
Deze tweedaagse is gebaseerd op de Encounter centred Couples Therapy van Hedy Schiefer Lees meer >>  en de Imagodialoog van Harville Hendrix. Lees meer >>

Leren ‘luisteren met heel je wezen’ is belangrijk om in contact te komen met de ander. Op die manier lukt het jullie om de emotionele ruimte – die tussen jullie ligt – te verkennen.
Behalve dat je daarmee je partner, jezelf, en jullie reacties op elkaar goed leert begrijpen, maakt het ook een innerlijke transformatie mogelijk.
Verbaasd zul misschien constateren hoe uniek jullie beiden zijn. Er verandert werkelijk iets in de relatie en eveneens in jullie hersenen*. En dat is blijvend!

Waarom werkt een Tweedaagse zo goed?

Met één enkel paar wordt alle aandacht, twee dagen lang, onverdeeld op de relatie gericht. Dat geeft niet alleen focus, maar ook ruimte voor verdieping. Helemaal ‘los zijn van de dagelijkse omgeving’ werkt daar ook aan mee.

Tijdens een Relatie-tweedaagse kunnen moeilijke kwesties snel omslaan of zelfs helemaal verdwijnen. Geloof me, het lijkt misschien lang, maar je zult merken dat de tijd vliegt.

Meld je aan

Kijk ook naar:
• Losse gesprekken
• Relatieweekend

– Klik hier voor praktische info en tarieven

*Wetenschappelijk onderzoek van Imagotherapie heeft laten zien
dat er in korte tijd werkelijke veranderingen in een relatie ontstaan.