Zaterdag 13 en Zondag 14 juli 2019

Het relatieweekend geeft een impuls aan je relatie!

Voor partners die

• een prille relatie willen verstevigen
• herhaling van frustraties uit vorige relaties willen voorkomen
• blij zijn met hun relatie en die wil verdiepen
• passie willen brengen in een relatie
• relationele spanning ervaren
• een langlopend conflict willen oplossen

Meld je aan

Goede communicatie

Met de Imagodialoog werk je aan het versterken van onderlinge communicatie. Dat is immers een voorwaarde voor begrip, steun, waardering en een goed onderling contact.
Door de theorie en de oefeningen die je aangeboden krijgt, groeit het inzicht in elkaar. Je leert steeds beter om je in een relatie te uiten en ervaart dat dat je lukt zonder ruzie te krijgen. Gaandeweg begrijp je waarom je juist voor deze man of vrouw gekozen hebt.
Beschouw het als een soort APK voor relaties: na de relatieworkshop kun je elkaar al in een ander licht zien en meer emotionele verbondenheid voelen.

Relatieworkshop*

Theorie
De workshop bevat een onderdeel theorie over de Imagodialoog en over de werking van onze hersenen: hoe die van invloed zijn op relaties. Ook wordt er aandacht besteed aan de relatiecirkel: de verschillende fases die een relatie doorloopt.

Begeleiding bij de oefeningen
De begeleiding — in een soms ook speelse sfeer — is in handen van Maan Ballemans, psycho-integraal therapeut en gecertificeerd Imago relatietherapeut. Zij is een zeer ervaren begeleider bij wie je eenvoudig jezelf mag zijn.
Jan Bouwman, haar echtgenoot, is business analist en assisteert haar tijdens het weekend. Hij is eveneens opgeleid in Imago Relatietherapie.
Beiden waken erover dat er respectvol met elkaar omgegaan wordt en dat iedereen zich vrij voelt om te beslissen wat hij of zij wel of niet wil aangaan. Het weekend is nadrukkelijk geen groepstherapie: er wordt twee-aan-twee geoefend, maar alleen met de eigen partner.

Live demonstraties
Wie ervoor kiest om mee te doen aan een demonstratie werkt samen met Maan. Juist door in een veilige setting te laten zien en te ervaren op welke manier je kunt reageren of handelen, worden zogenaamd ‘moeilijke kwesties’ steeds beter behapbaar en oplosbaar. Voor wie dit spannend vindt: er wordt niets van je gevraagd wat je niet wilt.

Workshopmateriaal
Bij de workshop ontvang je een syllabus met schriftelijke oefeningen, voorbeelden en praktische tips. Daarmee leer je hoe je de Imagodialoog kunt gebruiken. Tijdens het weekend wordt er mee gewerkt, waardoor je er na afloop makkelijk mee door kunt gaan.

Programma

Zaterdag en Zondag
Van 9.30 – 17.30 uur
Een relatieweekend waarbij theorie wordt afgewisseld met oefeningen, live demonstraties, reflectie en evaluatie.
Daarbij inbegrepen thee- en koffiepauzes en een ruime middagpauze met vegetarisch lunch met soep en salade.

‘s Avonds
De avonden zijn vrij. We raden aan er een heerlijk weekendje weg van te maken met een overnachting en te genieten van de gezelligheid van de stad Utrecht. Dit biedt jullie de mogelijkheid om met z’n tweeën even op een heel andere manier samen te zijn.

Follow-up

Hebben jij en je partner tijdens het relatieweekend een vliegende start gemaakt en overwegen jullie de nieuwe manier van communiceren verder te ontwikkelen?
In een follow-up zijn enkele sessies aanvullende persoonlijke begeleiding bij Maan mogelijk. Informeer ernaar via info@maan-coaching.nl of telefonisch: 0346-21 04 36.

Praktische informatie

Locatie
Op zaterdag ontvangen we jullie op een rustige plek midden in Groenekan tussen de weilanden of in Hilversum in een prachtig voormalig kerkje. (Afhankelijk van aantal deelnemers.)

Kosten
Inschrijven tot 8 weken voor de workshop: € 557 voor twee personen, inclusief workshopsyllabus en lunch. Daarna wordt het   € 597,-

Meld je aan

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via: info@maan-coaching.nl of telefonisch 0346-21 04 36. Vermeld daarbij je naam, adres en telefoonnummer. Je wordt dan spoedig teruggebeld door Maan om af te stemmen of je vraag past bij het weekend. Daarna ontvang je een bevestiging met daarbij het volledige programma van het weekend en een factuur. Wanneer die is voldaan, is je deelname definitief. Door je per mail in te schrijven ga je akkoord met onze voorwaarden.

Annuleren
Zes weken van te voren zijn de kosten voor annulering, ongeacht de reden, €25. Vanaf zes weken voor aanvang zijn we genoodzaakt 75% van de kosten in rekening te brengen. Wanneer er echter sprake is van overmacht kun je je deelname verplaatsen naar het volgende relatieweekend. Annuleren kan alleen via de mail.

<< terug naar vorige pagina