Ervaring Joyce

>>

Joyce:
 Na vele jaren mijn diepste emoties te hebben ontkend, gleed ik in een emotionele crisis. Intuïtief ben ik met Maan een traject aangegaan op basis van gesprekken en lichaamswerk. Vanaf de start voelde het volkomen veilig.
Zij leerde mij boosheid te uiten zonder schuldgevoel waardoor ik mijn bestaansrecht kon opeisen.
Ook reisde Maan met me mee door de diepste spelonken van mijn bestaan. En daar, in het enorme uitzichtloze zwarte gat in mijn buikstreek, was ik voor het eerst niet meer alleen. Maan spoorde mijn lichaam aan haar eigen authentieke kracht te bevrijden. Op dat moment mocht ik de eenheid van alles ervaren. Sinds deze levensveranderende ervaring waardeer ik mezelf meer als moeder, ben ik me beter bewust van de relaties die ik heb en aanga en heb ik een geheel nieuwe missie gevonden in mijn werk. Bovenal weet ik nu dat ik altijd in staat ben mezelf te helen.