Ervaring Marianne

>>

Marianne“Nadat ik na 25 dienstjaren door mijn werkgever boventallig verklaard werd, ben ik in een diep, zwart gat terechtgekomen waar ik niet op eigen kracht uit kon komen.
Via de huisarts werd ik doorverwezen naar een psychologe waar ik al snel het gevoel kreeg dat zij mij niet verder kon helpen. Omdat ik Maan al eerder had ontmoet bij een Reconnectie-sessie, heb ik haar zelf benaderd en dat andere traject afgebroken en gelukkig kon ze mij op redelijk korte termijn ontvangen voor een intakegesprek.

Met het volste vertrouwen! Het water stond me echt aan de lippen toen ik  Maan benaderde, kon ik absoluut niet meer helder denken maar voelde wel dat ons contact goed zat en dat was heel erg belangrijk voor me op dat moment. Aan de buitenkant viel niet zoveel te zien maar dat de binnenkant overhoop lag zag zij gelukkig wel.

Ik heb vanaf de eerste minuut, zonder schroom, bij haar m’n hart kunnen luchten en m’n zorgen kunnen delen. Na afloop kon ze me weliswaar uitwringen maar toch kwam ik telkens een stuk “lichter” bij haar vandaan. Ik vond het een verademing dat ze mijn klachten serieus nam en de juiste steun gaf waar ik die op dat moment het hardst nodig had.

 Ik heb absoluut geleerd beter aan mezelf te denken zonder dat ik dat nog egoïstisch vind. Dat lukt niet altijd meteen maar, en daar zit de winst, ik “herinner” me nu veel sneller dan voorheen, dat ik er ook toe doe en dat ik niet altijd automatisch die ander voorop moet stellen.’t Is misschien voor anderen een open deur maar voor mij ging een andere wereld open.

Dank je wel Maan voor je steun, wijze woorden en hartelijkheid.”