Voor therapeuten

Klinische Imago Opleiding start in januari 2019

Introductie Imago relatietherapie voor therapeuten en hulpverleners in oktober 2019

Meld je aan

Werk je als therapeut, coach of hulpverlener en wil je meer weten over Imagetherapie? Ben je nieuwsgierig geworden naar de Imagodialoog en zou je de werking ervan willen ervaren en er zelf mee aan de slag willen gaan?

Dan is de Klinische Imago Opleiding iets voor jou, deze start in januari 2019. Wil je liever eerst ontdekken of dit iets voor jou is dan kan dit middels de tweedaagse introductie in oktober 2019 of door het volgen van een relatieweekend met je partner.

Klinische Imago Opleiding
De Klinische Imago Opleiding is een éénjarige opleiding voor gediplomeerde psychologen, psychotherapeuten, psychosociaal therapeuten of counselors die hun vaardigheden willen vergroten en die deze zeer effectieve vorm van relatietherapie in hun werk willen integreren. De opleiding bestaat uit 12 opleidingsdagen in drie modules en een supervisie traject. De opleiding wordt binnenkort voor de eerste keer in Nederland gegeven door de Amerikaanse trainer Rebecca Sears en geassisteerd door mij, mijn partner en 2 collega’s. De opleiding vindt plaats op de volgende data: 31 januari t/m 3 februari, 25 t/m 28 april en 19 t/m 22 september 2019.
De training is hoofdzakelijk in het Engels; het lesmateriaal is in het Nederlands.
Heb je interesse? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Lees meer>>

Locatie: Siegersteeg 3, Vlisteren, Overijssel
Kosten voor de drie modules: €2.630,-
In het halve jaar na de training werkt de therapeut toe naar certificering onder begeleiding van een supervisor.
Deze training levert studiepunten op: 28 SBU/ 1 EC.

Meld je aan

Introductie Imago Relatietherapie
Als gecertificeerd Advanced Imago Relatietherapeut en Workshop presenter geef ik introducties die je laten zien op welke punten de Imagodialoog uniek is: hoe deze in staat is om een moeizame relatie te veranderen in een liefdevolle, stabiele relatie. Hoe deze zelfs werkt bij mensen die gevoelsmatig de deur hebben dichtgegooid. En sneller resultaat oplevert, zodat er minder sessies nodig zijn dan bij andere therapieën.

Lees meer>>

Locatie: Siegersteeg 3, Vlisteren, Overijssel
Kosten: €437,- Bij opgave vóór 15 juni 2018 krijg je een korting van €40 per persoon. Als je besluit om door te stromen naar de klinische basisopleiding van Imago krijg je £300 terug.
Deze tweedaagse levert studiepunten op: 28 SBU/ 1 EC.
Deelname aan de tweedaagse kan een aanzienlijke impact hebben op je eigen relatie. Als je deelneemt met je partner kan deze training een waardevolle bijdrage leveren aan jullie relatie. Je partner kan deelnemen tegen de helft van het tarief.

Meld je aan