Voor therapeuten

De Klinische Imago Opleiding start op 2 april 2020

Meld je aan

Werk je als therapeut, coach of hulpverlener en wil je meer weten over Imagotherapie? Ben je nieuwsgierig geworden naar de Imagodialoog en zou je de werking ervan willen ervaren en er zelf mee aan de slag willen gaan? Dan is de Klinische Imago Opleiding iets voor jou.

Misschien wil je liever eerst ontdekken of het echt iets voor je is? Dat kan met de tweedaagse introductie van 25 en 26 oktober 2019 of door een relatieweekend met je partner te volgen.

Klinische Imago Opleiding
De Klinische Imago Opleiding is een éénjarige opleiding voor gediplomeerde psychologen, psychotherapeuten, psychosociaal therapeuten of counselors die hun vaardigheden willen vergroten en die deze zeer effectieve vorm van relatietherapie in hun werk willen integreren. De opleiding bestaat uit 12 opleidingsdagen in drie modules, een supervisie-dag na de tweede module en wordt afgesloten met een supervisie traject met als eindresultaat certificering. De opleiding is dit jaar voor de eerste keer in Nederland gegeven door de Amerikaanse trainer Rebecca Sears.
In 2020 wordt die gegeven door Maan Ballemans en Barbara Cremers en is in het Nederlands.

De opleiding vindt plaats op: 2 t/m 5 april, 24 t/m 16 september en 26 t/m 29 november 2020
Heb je interesse? Vul dan onderstaand formulier in. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Lees meer>>

Locatie: Siegersteeg 3, Vlisteren, Overijssel.
Kosten voor de drie modules: €2.900,- (btw vrijgesteld)
In het halve jaar na de training werkt de therapeut toe naar certificering onder begeleiding van een supervisor. De kosten voor supervisiegesprekken zijn €115 per uur, exclusief btw.
Deze training levert studiepunten op: 28 SBU/ 1 EC.

Meld je aan

Introductie Imago Relatietherapie
Als gecertificeerd Advanced Imago Relatietherapeut en Workshop presenter geef ik introducties die je laten zien op welke punten de Imagodialoog uniek is: hoe deze in staat is om een moeizame relatie te veranderen in een liefdevolle, stabiele relatie. Hoe deze zelfs werkt bij mensen die gevoelsmatig de deur hebben dichtgegooid. En sneller resultaat oplevert, zodat er minder sessies nodig zijn dan bij andere therapieën.

Lees meer>>

Datum en Locatie: Op dit moment staat er nog geen nieuwe training gepland.
Kosten: €437,-
Deze tweedaagse levert studiepunten op: 28 SBU/ 1 EC.
Deelname aan de tweedaagse kan een aanzienlijke impact hebben op je eigen relatie. Als je deelneemt met je partner kan deze training een waardevolle bijdrage leveren aan jullie relatie. Je partner kan meedoen tegen de helft van het tarief.

Meld je aan