Krachtig veranderen vanuit je kern

Als ervaren life coach en psycho-integraal therapeut help ik je met vragen over je innerlijk, je gedachten en je gevoelens. 

Persoonlijke begeleiding en coaching kan je helpen om met emoties zoals angst, woede en verdriet om te gaan. Maar kan ook goed werken bij stress, depressie, burn-out en traumaverwerking. Of bij het maken van keuzes, persoonlijke ontwikkeling en het vinden van je competenties. Mijn concrete en directe aanpak als life coach zorgt voor een verandering in de kern die leidt tot een blijvende oplossing.
Het is een ontwikkelingsweg waarbij je stapje-voor-stapje door middel van individuele coaching meer inzicht krijgt in jezelf en je behoeftes. Je leert je verlangens kennen en ze serieus te nemen. Zo creëer je een vernieuwd bewustzijn dat je meer vertrouwd maakt met je innerlijke kracht waardoor je goed in staat bent om je persoonlijke wensen te realiseren.

Persoonlijke begeleiding & individuele coaching

Naast gesprekken — die de basis vormen van ieder coachingstraject — werk ik, als je dat wilt, ook lichaamsgericht, want in je lichaam zijn veel ervaringen opgeslagen. Deze integrale aanpak geeft toegang tot oude emoties en belemmerende overtuigingen en maakt de weg vrij om tot diepgaande oplossingen te komen die leiden tot een blijvende transformatie.

Waar loop je tegenaan bij jezelf? Bekijk ook de werkwijze en tarieven

Wil je kennismaken?

Maak dan nu een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nadat ik je/jullie gegevens heb ontvangen,
neem ik zo snel mogelijk contact op.