Relatieweekend – Zaterdag 29 & Zondag 30 augustus 2020

Twee dagen, zonder enige afleiding, met elkaar en je relatie bezig. Een educatief relatieweekend om je relatie naar het volgende niveau te brengen. Deze workshop is gebaseerd op ‘Getting the love you want’ van Harville Hendrix en wordt meerdere keren per jaar verzorgd.

Relatieweekend: Investeren in je relatie

Of je nu stapelverliefd bent of je relatie juist wilt herstellen, dit weekend — voor jou en je partner* — leert je om anders in een relatie te staan en te verwoorden wat er in je leeft. Maar ook om meer kennis en vaardigheden te ontwikkelen die je door moeilijke momenten heen kunnen loodsen. Door even alles aan de kant te zetten en je compleet op je relatie te richten kun je je relatie verbeteren en verstevigen.

Naast heldere uitleg over de Imagodialoog van Harville Hendrix geeft deze workshop je gerichte oefeningen en live demonstaties.
Het is daarmee ook een aanvulling op EFT (Emotionally Focused Therapy).

* Je oefent alleen met je eigen partner.

Wetenschappelijk onderzoek van Imago Relatietherapie wijst uit dat het positieve effect van één relatieweekend overeenkomt met drie maanden relatie gesprekken!

Meld je nu aan voor het relatieweekend

Relatie weekend Brochure

relatieweekend-relatie-weekend-brochureJe wilt zo graag plezier, positieve spanning en geborgenheid in een relatie. Je wilt je in liefde verbonden voelen en niet telkens aan lopen tegen dezelfde problemen. Maar wat kun je eraan doen? Het is een sprookje dat een goede relatie helemaal vanzelf zou ontstaan. Wel valt er enorm veel over te leren. Lees meer in onze brochure over hoe je met een relatieweekend weer liefdevol in je relatie komt te staan!

Download Brochure!

Het relatieweekend geeft een impuls aan je relatie!

Voor partners die
• een prille relatie willen verstevigen
• herhaling van frustraties uit vorige relaties willen voorkomen
• blij zijn met hun relatie en die wil verdiepen
• passie willen brengen in een relatie
• relationele spanning ervaren
• een langlopend conflict willen oplossen

Goede communicatie

Met de Imagodialoog werk je aan het versterken van onderlinge communicatie. Dat is immers een voorwaarde voor begrip, steun, waardering en een goed onderling contact.
Door de theorie en de oefeningen die je aangeboden krijgt, groeit het inzicht in elkaar. Je leert steeds beter om je in een relatie te uiten en ervaart dat dat je lukt zonder ruzie te krijgen. Gaandeweg begrijp je waarom je juist voor deze man of vrouw gekozen hebt.
Beschouw het als een soort APK voor relaties: na de relatieworkshop kun je elkaar al in een ander licht zien en meer emotionele verbondenheid voelen.

Relatieworkshop*

Theorie
De workshop bevat een onderdeel theorie over de Imagodialoog en over de werking van onze hersenen: hoe die van invloed zijn op relaties. Ook wordt er aandacht besteed aan de relatiecirkel: de verschillende fases die een relatie doorloopt.

Begeleiding bij de oefeningen
De begeleiding — in een soms ook speelse sfeer — is in handen van Maan Ballemans, psycho-integraal therapeut en gecertificeerd Imago relatietherapeut. Zij is een zeer ervaren begeleider bij wie je eenvoudig jezelf mag zijn.
Jan Bouwman, haar echtgenoot, is business analist en assisteert haar tijdens het weekend. Hij is eveneens opgeleid in Imago Relatietherapie.
Beiden waken erover dat er respectvol met elkaar omgegaan wordt en dat iedereen zich vrij voelt om te beslissen wat hij of zij wel of niet wil aangaan. Het weekend is nadrukkelijk geen groepstherapie: er wordt twee-aan-twee geoefend, maar alleen met de eigen partner.

Live demonstraties
Wie ervoor kiest om mee te doen aan een demonstratie werkt samen met Maan. Juist door in een veilige setting te laten zien en te ervaren op welke manier je kunt reageren of handelen, worden zogenaamd ‘moeilijke kwesties’ steeds beter behapbaar en oplosbaar. Voor wie dit spannend vindt: er wordt niets van je gevraagd wat je niet wilt.

Workshopmateriaal
Bij de workshop ontvang je een syllabus met schriftelijke oefeningen, voorbeelden en praktische tips. Daarmee leer je hoe je de Imagodialoog kunt gebruiken. Tijdens het weekend wordt er mee gewerkt, waardoor je er na afloop makkelijk mee door kunt gaan.

Programma

Relatieweekenden 2020
• Zaterdag 16 – Zondag 17 mei in Hollandsche Rading  (geannuleerd)
• Zaterdag 29 – Zondag 30 augustus in Groenekan of Hilversum  (inschrijven)
• Zaterdag 10 – Zondag 11 oktober in Groenekan of Hilversum   (inschrijven)
• Zaterdag 7 – Zondag 8 november in Groenekan of Hilversum  (inschrijven)

Zaterdag en Zondag
Van 9.30 – 17.30 uur
Een relatieweekend waarbij theorie wordt afgewisseld met oefeningen, live demonstraties, reflectie en evaluatie.
Daarbij inbegrepen thee- en koffiepauzes en een ruime middagpauze met vegetarisch lunch met soep en salade.

‘s Avonds
De avonden zijn vrij. We raden aan er een heerlijk weekendje weg van te maken met een overnachting en te genieten van de gezelligheid van de omgeving . Dit biedt jullie de mogelijkheid om met z’n tweeën even op een heel andere manier samen te zijn. Bij vermelding van de workshop ontvang je 10% korting op je reservering.

Follow-up

Hebben jij en je partner tijdens het relatieweekend een vliegende start gemaakt en overwegen jullie de nieuwe manier van communiceren verder te ontwikkelen?
In een follow-up zijn enkele sessies aanvullende persoonlijke begeleiding bij Maan mogelijk. Informeer ernaar via info@maan-coaching.nl of telefonisch: 0346-21 04 36.

Praktische informatie

Locatie
Op zaterdag 29 augustus ontvangen we jullie graag op een rustige plek, vlakbij de bossen in Hollandsche Rading .  Je kunt hier gratis parkeren.

Kosten
€ 597,- voor twee personen, inclusief workshopsyllabus en lunch.

Meld je aan voor Zaterdag 29 & Zondag 30 augustus 2020

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via: info@maan-coaching.nl of telefonisch 0346-21 04 36. Vermeld daarbij je naam, adres en telefoonnummer. Je wordt dan spoedig teruggebeld door Maan om af te stemmen of je vraag past bij het weekend. Daarna ontvang je een bevestiging met daarbij het volledige programma van het weekend en een factuur. Wanneer die is voldaan, is je deelname definitief. Door je per mail in te schrijven ga je akkoord met onze voorwaarden.

Annuleren
Zes weken van te voren zijn de kosten voor annulering, ongeacht de reden, €25. Vanaf zes weken voor aanvang zijn we genoodzaakt 75% van de kosten in rekening te brengen. Wanneer er echter sprake is van overmacht kun je je deelname verplaatsen naar het volgende relatieweekend. Annuleren kan alleen via de mail.

<< terug naar vorige pagina

Als jij wilt, maar je partner niet…

Lees hier: jij wilt wel, maar je partner niet…

Wil je liever een relatieweekend met z’n tweeën? Dat kan ook.
Kijk ook naar:
• Losse gesprekken
• Relatie-tweedaagse intensief