‘Je opnieuw liefdevol verbinden’

Ervaar je steeds minder intimiteit en passie in je relatie? Zijn ruzies aan de orde van de dag of is er weinig respect waardoor het moeilijk is om jezelf te zijn? Wil je persoonlijk maar ook samen groeien?

Blijvend liefde ervaren in je relatie kun je leren. Ook op het moment dat je partner en jij emotioneel ver van elkaar verwijderd (lijken te) zijn. Iedere relatie kent momenten van spanning en verwijdering. Maan biedt je de helpende hand om deze spanningen te leren ombuigen naar verbinding.

Boek een gratis zoomgesprek van 20 minuten met Maan om haar te ontmoeten en waarin ze jullie vragen m.b.t. relatietherapie kan beantwoorden.

Wat brengt relatietherapie je?

  • Je gaat beter begrijpen wat er achter je ergernissen en irritaties zit waardoor je leert hoe je een conflict kunt ontwarren en handvaten krijgt om deze momenten om te buigen
  • Inzicht en helderheid over mentale verwondingen die ten grondslag liggen aan mogelijke misverstanden en beledigingen.
  • Blokkades oplossen waardoor het weer kan stromen ook op gebied van intimiteit en seksualiteit.
  • Je begrijpt de invloed die een affaire heeft op je relatie.
  • Je herontdekt de levendigheid in jezelf en je relatie en ervaart samen vreugde en plezier.
  • Je bouwt samen aan een solide basis en gebruikt de handvaten die je krijgt aangereikt om een conflict te voorkomen of uit te raken.

Relatietherapie in Utrecht, hoe werkt het?

Je kunt beginnen met het afspreken van een kennismakingsgesprek met Maan. Dit is kosteloos en duurt 20 minuten. Zo’n gesprek kan via zoom, telefonisch of face-to-face bij Maan in haar praktijkruimte in Utrecht. Dit biedt jullie de mogelijkheid om vragen te stellen, te kijken of er een klik is en te ontdekken welke van de drie vormen (losse gesprekken, relatieweekend of relatie retraite) het beste aansluit bij jullie behoeften. Je kunt ook meteen starten met een intakegesprek van 2 uur. Hierin ga je al aan de slag en kunnen jullie ervaren of mijn begeleiding aansluit bij jullie behoefte. Daarna beslissen jullie of jullie verder willen en in welke vorm.

Naast Emotional Focused Therapie (EFT) vormt de kern van mijn begeleiding de Imagodialoog (Imago Relatietherapie), samen met de Encounter-centered Couples Therapy (EcCT). Vanuit mijn kennis die is ontstaan door de jarenlange ervaring stem ik deze methoden af op jullie behoefte.

Stel hier je vraag of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Wil je kennismaken?

Maak dan nu een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nadat ik je/jullie gegevens heb ontvangen,
neem ik zo snel mogelijk contact op.