Werken met de Imagodialoog

Hoe krijg je als therapeut of coach het zelfvertrouwen om met partners te werken?
Met Imago aan de slag…!

Opleiden tot Imago relatietherapeut of coach

Werk je als therapeut, coach of hulpverlener en wil je meer weten over Imagotherapie? Ben je nieuwsgierig geworden naar de Imagodialoog en zou je de werking ervan willen ervaren?
Met de Klinische Imago Opleiding krijg je het zelfvertrouwen om ermee aan de slag te gaan.

Misschien wil je liever eerst ontdekken of het echt iets voor je is. Dat kan met de tweedaagse introductie. Of door een relatieweekend met je partner te volgen.

Klinische Imago Opleiding

De Klinische Imago Opleiding is een éénjarige opleiding voor gediplomeerde psychologen, psychotherapeuten, psychosociaal-therapeuten of counselors die hun vaardigheden willen vergroten en die deze zeer effectieve vorm van relatietherapie in hun werk willen integreren.

De opleiding bestaat uit 12 opleidingsdagen in drie modules en een supervisie-dag na de tweede module. Deze wordt afgesloten met een supervisietraject waarna je je certificering in ontvangst neemt.

De Klinische Imago Opleiding is in 2019 voor de eerste keer in Nederland gegeven door de Amerikaanse trainer Rebecca Sears. Dit jaar geef ik samen met Barbara Cremers en onze partners de training. (In het Nederlands.)

De opleiding vindt plaats op: 24 t/m 27 september, 26/ t/m 29 november 2020 en 4 t/m 7 februari 2021.
Heb je interesse? Vul dan onderstaand formulier in. Na ontvangst neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Praktische informatie

Locatie: Siegersteeg 3, Vlisteren Overijssel.
Kosten voor de drie modules: €2.900 (btw vrijgesteld).
In het half jaar na te training werkt de therapeut toe naar certificering onder begeleiding van een supervisor. De kosten voor supervisie zijn €115 per uur, exclusief btw.
Deze training levert studiepunten op: 28 SBU/ 1 EC.

De Klinische Imago Opleiding start op 24 september 2020.

Introductie Imago Relatietherapie

Als gecertificeerd Advanced Imago Relatietherapeut en Workshop presenter geef ik introducties die je laten zien op welke punten de Imago Dialoog uniek is. Hoe deze in staat is om een moeizame relatie te veranderen in een liefdevolle, stabiele relatie. Hoe deze zelfs werkt bij mensen die gevoelsmatig de deur hebben dichtgegooid. En sneller resultaat oplevert, zodat er minder sessies nodig zijn dan bij andere therapieën.

Praktische informatie

Datum en locatie: op dit moment is er nog geen nieuwe training gepland.
Kosten: €437,-
Deze tweedaagse levert studiepunten op: 28 SBU/ 1 EC.
Deelname aan de tweedaagse kan een aanzienlijke impact hebben op je eigen relatie. Als je deelneemt met je partner kan deze training een waardevolle bijdrage leveren aan jullie relatie. Je partner kan meedoen tegen de helft van het tarief.

Wil je kennismaken?

Maak dan nu een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nadat ik je/jullie gegevens heb ontvangen,
neem ik zo snel mogelijk contact op.