Samen onderweg

Een ondersteunend zetje in het voeden van je relatie.

Je hebt al wat stappen gemaakt door het bijwonen van een relatieweekend / retraite of doorlopen van een relatietraject en zo al wat ervaring met de Imago dialoog opgedaan. Dit heeft jullie relatie een nieuwe, positieve beweging gegeven, maar je merkt hoe lastig dit is om het thuis door te zetten. Er zijn periodes waarin het goed gaat, en er zijn periodes waarin het juist minder gaat.

Herken je iets in onderstaande?

  • Je merkt soms dat je langs elkaar heen leeft.
  • Je weet dat het beter kan, meer ontspannen en meer verbonden.
  • Je merkt wel dat de frustratie die zo nu en dan opkomt je energie rooft.
  • Maar je vindt het niet erg genoeg om weer met therapie te beginnen.

Tijd nemen voor elkaar

Als je niets doet gaat er ook niet veel veranderen. Het is een hele uitdaging om dat wat je in therapie of tijdens een relatieweekend hebt beleefd mee te nemen naar je dagelijkse leven, om die verbinding te blijven voelen. Door de drukte van alledag is het logisch dat het lastig is om hier voldoende aandacht voor te hebben.

Een ondersteunend zetje in het voeden van je relatie.

Om die reden hebben we de dialoog kamer voor stellen in het leven geroepen.
In een setting van maximaal 6 stellen ontmoet je elkaar eens in de 4 tot 6 weken. Dit geeft de mogelijkheid om met elkaar op een dieper niveau in gesprek te gaan. Je gaat samen op ontdekking naar jezelf, de ander en je relatie. Daarmee ondersteunen we je in het dagelijkse leven in het beleven van een bewuste en diepgaande relatie.

Erbij blijven is het motto!

Wanneer je je inschrijft voor de dialoog kamer weet je zeker, dat je regelmatig een zetje krijgt om je relatie op een dieper niveau te voeden. Hoe druk het ook is, deze tijd is voor jullie samen gereserveerd en komt vanzelf naar je toe. Elke sessie zoomt in op een ander aspect in jullie relatie. En voordat het weer is weggezakt is de volgende sessie alweer in zicht.

We werken met de Imago dialoog, die je in een relatietherapie of relatieweekend al eens tegen bent gekomen. Onderwerpen die aan bod komen: waardering, afscheid, intimiteit, taal van de liefde, verzoek voor gedragsverandering etc.

De groep is een grote bron van steun. Je krijgt veel aanmoediging en kunt ideeën uitwisselen. Het is geen groepstherapie, je oefent de dialogen met z’n tweeën, zodat je privacy wordt beschermd.

Met de deelname aan de dialoog kamer kies je dus voor de zekerheid dat je jouw lief regelmatig op een dieper niveau ontmoet, dat je samen steeds meer grip krijgt op meer onderdelen van je relatie en op persoonlijk vlak. Je krijgt handvatten aangereikt die je ondersteunen in je verdere ontwikkeling.

Over Maan, Jan en Margherita

De dialoogkamer wordt begeleid door Margherita Tinti, Maan Ballemans en Jan Bouwman.

Maan en Jan zijn 35 jaar samen en geven al bijna 10 jaar Imago Relatieweekenden. Maan is psycho-sociaal therapeut en gecertificeerd Imago relatietherapeut. Zij is een zeer ervaren therapeut/coach bij wie je eenvoudig jezelf mag zijn. Jan, haar echtgenoot, is net met pensioen en eveneens gecertificeerd trainer voor Imago Relatieweekenden.

Margherita is transcultureel relatie- en gezinstherapeut en is vooral gepassioneerd over het opspeuren van de krachten die je uit je familieverhaal kunt putten.

Ik wil meer weten over de Dialoogkamer

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Praktische informatie

Locatie: n.o.t.k. regio Utrecht, het Gooi

Bijeenkomsten: van 09:00 tot 12:30

Deel 1: 1 november, 13 december, 31 januari, 7 maart

Deel 2: 9 mei, 20 juni, 29 augustus, 3 oktober

Kosten: 400€ p.p. per deel (4 bijeenkomsten)

Interesse in de dialoogkamer?

Meld je dan hier aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nadat ik je/jullie gegevens heb ontvangen,
neem ik zo snel mogelijk contact op.