Expertise

 • Sinds 2003 begeleid ik mensen om hun eigen kracht te leren kennen. Vanaf 2007 schrijf ik artikelen op basis van praktijkervaringen.
 • Als Psycho-integraaltherapeut ben ik hbo opgeleid en lid van de Beroepsvereniging Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden (LVPW).
  Tevens sta ik ingeschreven in het hbo-register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Hierdoor blijf ik vakinhoudelijk op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en is er voor cliënten de mogelijkheid om een klacht in te dienen.
 • In 2018 heb ik Imago Relaties Nederland opgericht. Een vereniging met als missie: de kwaliteit van (liefdes-) relaties te verbeteren en te versterken.
 • De opleiding Imago Clinical Training in Couplestherapie heb ik in Londen, Engeland, afgerond. Ik ben een advanced gecertificeerd Imago relatietherapeut. De Imagotherapie zet ik graag in omdat hij zo goed werkt: je leert diep te luisteren naar elkaar en kunt het contact helen door beter inzicht in jezelf te krijgen.
 • Samen met mijn man heb ik in Londen de ‘Getting the love you want Workshop Presenter Training’ en de ‘Keeping the love you find Workshop Presenter Training ‘ gevolgd en daardoor ben ik nu een gecertificeerd Imago workshop presenter. Op basis hiervan geven wij de relatieweekenden.
 • De opleiding systemisch werken heb ik bij Phoenix Opleidingen in Utrecht afgerond. Ik mag mij systemisch therapeut noemen.
 • De opleiding tot trainer heb ik bij Phoenix Opleidingen in Utrecht afgerond. Ik mag mij trainer op identiteitsniveau noemen.
 • Ik ben lid van de IITI (International Imago Training Institute) als Associate Trainer en bevoegd om de tweedaagse introductietraining en de opleiding Klinische Imago Opleiding te geven aan therapeuten en coaches.
 • De basisopleiding Emotional Focused Therapy (EFT) van Sue Johnson kreeg ik bij Stichting EFT Nederland. Angsten en emoties die op een diepe emotionele laag bij je leven, leer je hiermee herkennen.
 • De Encounter-centered Couples Therapy Training van Hedy Schleifer heb ik gevolgd in Londen bij Hedy zelf. Zij is als geen ander expert in relatietraining die transformerend werkt.
 • Om blijvend te werken aan mijn deskundigheid neem ik deel aan een intervisiegroep van relatietherapeuten.
 • Ik heb de opleiding Analytisch Coachen van Odin Development Compass (ODC) afgerond en ben Certified professional coach level 2. Dit betekent dat ik gecertificeerd ben om je inzicht te geven in je onbewuste drijfveren.
 • Als lid van de Vereniging en van de Intervisiegroep voor de Studie van Dromen (VSD) houd ik mijn deskundigheid van droomwerk up-to-date. In de therapie werk ik ook met dromen als ze beschikbaar zijn; ze kunnen je veel zelfkennis bieden.
 • Met mijn diploma’s A-,B- en Z-verpleegkundige en ruime werkervaring met patiënten/cliënten ben ik getraind in luisteren, observeren, zelfreflectie en flexibel reageren.

Wil je kennismaken?

Maak dan nu een afspraak

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nadat ik je/jullie gegevens heb ontvangen,
neem ik zo snel mogelijk contact op.