Relatiegesprekken

Als je jezelf, om welke reden dan ook, geblokkeerd voelt in een relatie en je je misschien angstig afvraagt ‘of het wel weer goed komt…’ en niet weet hoe je gesprekken met je partner weer op gang moet brengen, dan kan het goed zijn om een aantal losse gesprekken te voeren.

Een traject van losse gesprekken bestaat gemiddeld uit 6 sessies van 2 uur die, indien mogelijk, om de 14 dagen plaats vinden. Het is mijn ervaring dat stellen na 6 gesprekken weer een verbonden relatie ervaren, met wederzijds begrip en het gevoel door de ander gehoord te worden.  

Je komt dan met je partner op een afgesproken tijd naar de praktijk en daar gaan we aan de slag. De gesprekken hebben een wel doordachte opbouw en worden afgestemd op jullie vraag. Zodat jullie relatie zich in korte tijd kan gaan verdiepen en verandert naar een liefdevolle relatie.

Verandering en doorbraak

Al na een paar sessies voel je dat er verandering komt. Door wat je geleerd hebt toe te passen, lukt het steeds beter om een blokkade of conflict om te vormen naar emotionele verbinding. Wat je niet hebt durven zeggen, lukt ineens wel!

Uiteindelijk komt er altijd een doorbraak, waarbij je opnieuw ontdekt wie de ander is. En daarmee komt ook een diepere verbinding tot stand, die het mogelijk maakt om samen verder te gaan. Maar ook om respectvol te kunnen scheiden of jullie relatie weer op te bouwen na ontrouw.

Waar loop je tegenaan in je relatie? Bekijk ook tarieven

Wil je kennismaken?

Maak dan nu een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nadat ik je/jullie gegevens heb ontvangen,
neem ik zo snel mogelijk contact op.