Uit je automatische reactie

Door je automatische reacties los te laten geef je je leven een positieve wending!

Een trauma, een pijnlijke gebeurtenis, kort geleden of in je kindertijd, kan steeds opnieuw een automatische reactie geven. Woede, angst of innerlijke chaos komen dan spontaan op.

Uit je reactiepatroon

Je kunt leren om uit zo’n reactiepatroon te stappen door heel bewust om te gaan met je emoties en contact te maken met de wijsheid die schuilgaat achter je gevoel. Dan transformeer je je reactie tot een groeimogelijkheid.
Na een tijdje merk je dat je de pijn beleeft vanuit een nieuw perspectief. Dat ontstresst en brengt je geestelijk weer in balans.

Veranderen met OMR

Het traject Uit je automatisch reactiepatroon ondersteun ik met Oculo Motoric Regulation (OMR)*. Dit is een techniek waarbij je met specifieke oogbewegingen de programma’s stopzet die na een traumatische ervaring of heftige emotie in werking treden.
Als het oude patroon weg is, kan nieuwe informatie vanuit je innerlijk weten naar boven komen en geïntegreerd worden… het is niet alleen informatie weghalen, maar met behulp van de eigen onderliggende kennis ook een nieuw, ondersteunend patroon creëren.
Deze methode werkt heel effectief en is eenvoudig aan te leren. Al na een paar sessies kun je er zelf mee aan de slag!

Het traject

  • helpt je om trauma’s te verwerken
  • laat je crisis en chaos als mogelijkheid tot transformatie en evolutie ervaren
  • bevrijd je van je belemmerende overtuigingen
  • maakt dat je in evenwicht kunt zijn en blijven

Lees verder over OMR >>

* OMR gaat verder waar Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) ophoudt.

Meld je aan