ODC-drijfverenmeting

Een gevalideerde meting, gebaseerd op de analytische psychologie van Jung, die je bewuste en onbewuste drijfveren en talenten aan het licht brengen.

Wil je weten waarom je werk je zoveel energie kost? Waarom je het zo moeilijk vindt om richting te geven aan je loopbaan? Misschien probeer je al heel lang een goed zelfbeeld te krijgen, omdat je burn-out bent geraakt of vastgelopen bent in je ontwikkeling.
Er kunnen heel veel redenen zijn om jezelf eens diepgaand onder de loep te nemen…
Als gecertificeerd ODC-coach kan ik je, met de ODC-drijfverenmeting als uitgangspunt, begeleiden om je natuurlijke kracht te ontwikkelen.

Hoe werkt de ODC-meting?

Dit anders-dan-andere onderzoek onthult je onbewuste en bewuste drijfveren en is ook nog eens heel eenvoudig online te doen: in ongeveer vijftien minuten selecteer je intuïtief een aantal archetypische beelden en kies je een reeks nauwkeurig geformuleerde statements die op jou van toepassing zijn.
Daaruit ontstaat een beeld van je natuurlijke kracht, je ontwikkelbaar talent en je kwetsbare kracht. Dit beeld geeft inzicht in de talenten die je het best kunt ontwikkelen omdat je daarmee het meest kunt bereiken. Maar ook in de vaardigheden die je eigenlijk teveel energie kosten en die je misschien beter los kunt laten…

Inzicht in je mogelijkheden

Bij de meting hoort een schriftelijke rapportage en een feedbackgesprek (van twee uur). Je kunt ervoor kiezen om dit uit te breiden met een coachingstraject dat goed inzicht geeft in je bezieling en je mogelijkheden, maar eveneens in je schaduwgedrag dat belemmerend kan werken.
Daarmee kun je je opnieuw oriënteren op je functioneren en makkelijker keuzes maken om precies dáár terecht te komen, waar je het best op je plaats bent.

Geïnteresseerd in ODC?

Deze nog vrij nieuwe manier van testen roept misschien vragen op. Bel of mail me gerust als je behoefte hebt aan een OCD-drijfverenmeting. In een gesprek kan ik verhelderen wat die voor je kan betekenen.

Wil je kennismaken?

Maak dan nu een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nadat ik je/jullie gegevens heb ontvangen,
neem ik zo snel mogelijk contact op.