Relatie-tweedaagse voor één enkel paar

Je onderdompelen in een verdiepende ervaring.
Twee dagen intensief focussen op jullie relatie, waarbij problematiek liefdevol besproken wordt. Om een diepe connectie te realiseren waarin vertrouwen weer opbloeit.

Deze tweedaagse is gebaseerd op de Encounter centred Couples Therapy van Hedy Schleifer Lees meer >> en de Imagodialoog van Harville Hendrix Lees meer >>

Werkelijk luisteren

Leren ‘luisteren met heel je wezen’ is belangrijk om in contact te komen met de ander. Op die manier lukt het jullie om de emotionele ruimte – die tussen jullie ligt – te verkennen. Behalve dat je daarmee je partner, jezelf, en jullie reacties op elkaar goed leert begrijpen, maakt het ook een innerlijke transformatie mogelijk.
Verbaasd zul je misschien ontdekken hoe uniek jullie beiden zijn. Er verandert werkelijk iets in de relatie en eveneens in jullie hersenen*. En dat is blijvend!

Waarom werkt een Tweedaagse zo goed?

Dat geeft niet alleen focus, maar ook ruimte voor verdieping. Helemaal ‘los zijn van de dagelijkse omgeving’ werkt daar ook aan mee.
Is er een crisis, van welke aard dan ook? Tijdens een Relatie-tweedaagse kunnen moeilijke kwesties snel omslaan of zelfs helemaal verdwijnen. Het is een heel effectieve werkvorm omdat ik op twee achtereenvolgende doordeweekse dagen mijn volle aandacht op jullie relatie en op jullie vraag kan richten. Twee dagen lijkt misschien lang maar je zult merken dat ze voorbij vliegen.

Praktische informatie

De relatie-tweedaagse vindt plaats op de locatie in Maartensdijk en vangt aan om 9:30 uur en eindigt om ongeveer 17:00 uur met een pauze van één uur en een kwartier. (Eindtijd is afhankelijk van de behoefte.)

*Wetenschappelijk onderzoek van Imagotherapie heeft laten zien dat er in korte tijd werkelijke veranderingen in een relatie ontstaan.

Waar loop je tegenaan in je relatie? Bekijk ook tarieven

Wil je kennismaken?

Maak dan nu een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nadat ik je/jullie gegevens heb ontvangen,
neem ik zo snel mogelijk contact op.