Gemotiveerd aan het werk

Dit individuele trainingstraject leert je je werk zó in te richten dat je weer enthousiast wordt. Zo ga je weer gemotiveerd aan het werk.

‘Ik heb een leuke baan, maar hij wordt me teveel.’ ‘Ik ben eindeloos aan het werk en ik wil dat beter aanpakken’. Of: ‘Dit werk past niet meer bij me, maar wat moet ik dan? Een greep uit veelgehoorde verzuchtingen in mijn praktijk.

Burn-out?

Uitputting, stress en burn-out ontstaan wanneer het plezier in je werk is verdwenen. Je concentratie is flink afgenomen en daardoor ook je productiviteit. En vanzelfsprekend heeft dit een grote impact op je gezondheid en privéleven.
Toch is het heel goed mogelijk om weer in balans te komen.

Het traject Gemotiveerd aan het werk laat je inzien waar je eigenlijk op stukloopt en wat je echte drijfveren en talenten zijn. Maar al te vaak zijn dat nog blinde vlekken…
Eenmaal ontdekt, weet je welk beroep beter bij je past of hoe je met succes positieve veranderingen kunt aanbrengen in je bestaande werk. Dat maakt dat je weer blij aan de slag gaat en meer voldoening ervaart.

Dit traject leert je

  • inzien waar je op vastloopt en wat je eigenlijk wilt
  • je talenten en drijfveren te ontdekken
  • handelen vanuit een bewuste keuze
  • zien hoe je evenwicht creëert tussen werk en privéleven
  • vitaal en zelfbewust zijn

Kennismaken?

Denk je dat je behoefte hebt aan coaching of persoonlijke begeleiding? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek in mijn coachingspraktijk in Utrecht.

Meld je aan