Jezelf zijn in een relatie

Jezelf leren zijn in een relatie maakt dat je beter in contact komt met je partner. Zodat je in liefde en vrijheid weer nabijheid kunt ervaren.

Soms lijkt de één Chinees te spreken en de ander Russisch. Nader tot elkaar komen lukt alsmaar niet. En dat terwijl je er toch zoveel in investeert! Regelmatig word je teleurgesteld. Je voelt je eenzaam, moe en schuldig. En je vraagt je misschien stilletjes af: ‘Wat wil ik hier nog mee?’

Voor verandering is er maar één nodig

Dat hoeft niet zo door te gaan. In een individueel begeleidingstraject kun je leren om je beter
te voelen in een relatie. Door je bewust te worden van wie je eigenlijk bent en wat je belangrijk vindt. En te leren om je verlangens en wensen zó te formuleren dat er geen teleurstelling of schuldgevoel op volgt. Daarmee kun je jezelf neerzetten.
Dan ontstaat er ook weer ruimte voor contact en intimiteit…  je partner en jij zullen elkaar versterken in plaats van afbreken. Dat geeft weer schittering en energie aan jullie relatie!

Je leert hierbij

  • ontdekken wie je bent en wat je wensen zijn
  • inzien waar je vastloopt en welke keuzes je hebt
  • omgaan met ergernis en teleurstelling in je relatie
  • loslaten en vertrouwen

Kennismaken?

Denk je dat je behoefte hebt aan coaching of persoonlijke begeleiding? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek in mijn coachingspraktijk in Utrecht.

Meld je aan